Jeroen Haentjes, tuinen en meer

Mijn passie voor de natuur en duurzaamheid is mijn grooste drijfveer als ondernemer. Deze passie vormt de basis van Jeroen Haentjes, tuinen & meer. Samen met de klant ga ik op zoek naar een duurzame oplossing die het beste aansluit bij de wens van mijn opdrachtgevers. Of het nu gaat over de aanleg van een tuin, vijver, terras, binnen- of buitenproject. Mijn focus ligt op het behoud van de natuur. Op deze manier investeer ik en daarmee ook mijn klanten in een groenere toekomst!

Duurzaam

Jeroen Haentjes, tuinen & meer maakt uitsluitend gebruik van duurzame materialen. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar het is ook gebleken dat deze materialen een langere levensduur hebben, waardoor dit op het lange termijn meer plezier oplevert. Een project met een natuurlijkvriendelijk karakter is een bewuste keuze en een investering in de toekomst.

Robuust

Een robuuste uitstralling is mijn persoonlijke handtekening. Een ontwerp moet er uiteindelijk degelijk en sterk uitzien. Iets waarop je kunt vertrouwen én van kunt genieten. Een gebalanceerde combinatie van vorm, kleur en textuur  zorgt voor een puur en natuulijk karakter. Het is voor mij een uitdaging om met natuurlijke elementen een sterke vorm of een sterk ontwerp te creëren.

Praktisch

Een praktische benadering is waar ik de voorkeur aan geef. Wat er ook ontworpen moet worden; het is gemaakt met praktische en functionele bedoeling. Vorm volgt functie, dat is wat ik nastreef. Het ontwerp of te realiseren idee mag een gebruiksvriendelijke uitstraling hebben.

Ideeën & meer

Deze site laat mijn passie voor duurzaamheid, robuuste uitstraling en praktisch ontwerpen zien. Het is een impressie van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van tuinen & meer.